مقاله بررسی اثر خشک کردن با هوای داغ بر تغییرات محتوای فنلی و فلاونوئیدی سیر کوهی (Allium ursinum L) در word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر خشک کردن با هوای داغ بر تغییرات محتوای فنلی و فلاونوئیدی سیر کوهی (Allium ursinum L) در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر خشک کردن با هوای داغ بر تغییرات محتوای فنلی و فلاونوئیدی سیر کوهی (Allium ursinum L) در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
در این پژوهش تاثیر خشک کردن با هوای داغ (در سه دمای 40، 50 و 60 درجه سانتی گراد) بر تغییرات محتوای فنلی و فلاونوئیدی سیر کوهی استفاده گردید. کلیه نمونه ها تا رسیدن به رطوبت نهایی خشک شدند. نتایج نشان داد که دماهای مختلف خشک کردن تاثیر معنی داری بر محتوای پلی فنل دارد (0/05>p) به طوری که تیمار خشک شده در 40 درجه سانتی گراد دارای بیشترین مقدار پلی فنل بود. در بررسی محتوای فلاونوئید در نمونه های خشک شده مشخص شد که تیمار 60 درجه سانتی گراد دارای کمترین مقدار فلاونوئید شناسایی شد که با دیگر تیمارها دارای تفاوت معنی دار بود (0/05>p) . بر اساس نتایج پژوهش بدست آمده بهترین برای استخراج بالاترین میزان محتوای پلی فنلی و فلاونوئیدی دمای 40 درجه سانتی گراد می باشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0